Translate

Artikkelit

Home

  • International Indian rally 2019 Finland 26.-28.7.2019 at Hotel Ellivuori

More information soon here and also on the FB   https://www.facebook.com/Indian-Motocycle-Club-Finland-122754051134194/

 

Klubi on tarkoitettu yhdyssiteeksi niille, jotka ovat kiinnostuneita edistämään vanhojen ja historiallisesti arvokkaiden INDIAN-moottoripyörien entistämistä ja säilyttämista sekä ylläpitämään ja edistämään perinteistä moottoriveljeyden henkeä niin klubin omassa kuin sen ulospäinkin suuntautuvassa toiminnassa.

Kuten tiedetään, INDIAN-moottoripyörien valmistus on loppunut jo yli 50 vuotta sitten. Indian-pyörät olivat aikoinaan laadukkaita ja arvostettuja, mutta siksi myös varsin kalliita. Siksi niiden määrä Suomessa on ollut varsin rajallinen. Tästä on seurauksena, että näihin päiviin asti säilyneitten määrä on vielä rajallisempi. Klubin keräämien tietojen mukaan Suomessa on noin 140 Intiaania, joista rekisterissä on 40 - 50. Omistajia on kuitenkin vähemmän, sillä monet omistavat useita pyöriä. Mahdollisuus löytää pyörä heinäladosta tai navetan ylisiltä alkaa olla yhtä todennäköistä kuin loton päävoitto.

Vuosittaisia tapahtumia ovat keväinen vuosikokous, kesällä järjestettävä kansallinen Indian -kokoontuminen ja kansainvälinen Indian -ralli, joka järjestetään tänä vuonna Ruotsissa (http://indian2017.weebly.com). Näihin kansainvälisiin ralleihinkin osallistuu lukuisa joukko inkkareita vaikka tapahtumapaikalle ajetaan satoja kilometrejä. Mutta intiaanithan on tehty ajetttaviksi.

Jäseneksi voi liittyä jokainen joka tuntee kiinnostusta vanhoihin Indian moottoripyöriin. Myöskin toivotamme tervetulleeksi muunkin merkkiset vanhojen amerikkalaisten pyörien harrastajat, jotka eivät esimerkiksi pyörämerkin harvinaisuudesta johtuen löydä omaa merkkikerhoaan.

Ilmoita halustasi liittyä jäseneksi: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Ilmoituksesi tultua perille, sinulle postitetaan klubin esite, säännöt sekä pankkisiirtolomake jolla voit suorittaa jäsenmaksusi. Jäsenmaksu on 25 € / vuosi.